SZC logo

Kecskeméti SZC

OM kód: 203041/002 | 6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

Intézmény logo

Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. máj. 8.


VG

    OSZKTV regionális fordulójába jutottunk reál tantárgycsoportban

    Évek óta hagyományosan elindulunk az OSZKTV versenyen hegesztő tanulóinkkal. A regionális fordulóba jutás az elsődleges cél. Az idei tanévben három fő vett részt a megmérettetésen.

    OSZKTV regionális fordulójába jutottunk reál tantárgycsoportban

    A verseny célja egy speciális és közismereti területen kevés versenyzési lehetőséggel rendelkező célcsoport – a szakképző intézmények, illetve a többcélú intézmények szakképző iskolai tanulói – számára biztosítunk lehetőséget, hogy összemérhessék tudásukat, összevethessék kiválóságukat, bemutathassák a reál tantárgycsoportba sorolt közismereti tantárgyakhoz(Matematika, Természetismeret, Digitális kultúra) kapcsolódóan megmutatkozó tehetségüket. A verseny szervezői fenntartják annak lehetőségét, hogy a verseny egy-egy vagy mindhárom fordulóját online módon szervezik meg.

    Az OSZKTV (Országos Szakképzőiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny) regionális fordulójába jutottak reál tantárgycsoportban Csajági Ádám 2/10.1 és Kovács Bence 3/11.1 osztályos tanulók.

    Csajági Ádám a regionális forduló 17. helyezést ért el. Kovács Bence Imre a tavalyi szép szerepléséhez hasonlóan a regionális fordulóban 5. helyezett lett.

    Gratulálunk teljesítményükhöz!

     

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Kalocsai börtönben jártunk

    Kalocsai börtönben jártunk

    Az egybefüggő szakmai gyakorlat lezárásaként a 11.a rendészeti technikus osztály 2024.06.24.-én látogatást tett a Kalocsai Fegyház és Börtön BV Intézetben.

    2024. jún. 25.


    RG

    Diáknap a Virághban

    Diáknap a Virághban

    A Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum Diákönkormányzata Diáknapot szervezett 2024. június 13.-ára a Miklóssy János Sportközpontba. Remek időjárás és változatos programok várták a tanulókat.

    2024. jún. 20.


    VG

    Színek hete osztályok közötti kihívásunk a Virághban

    Színek hete osztályok közötti kihívásunk a Virághban

    A színek számtalan módon vannak jelen az életünkben. Szabad szemmel legalább 2000 különböző árnyalatot vagyunk képesek érzékelni. Mivel a világot leginkább a látásunkkal érzékeljük, a színek használatával jól ki tudjuk fejezni önmagunkat.

    2024. jún. 20.


    VG


    Partnereink

    SZC logo

    Kecskeméti SZC


    Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

    6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

    Telefon: 76/550-180

    E-mail: viragh(kukac)kecskemetiszc.hu

    OM azonosító: 203041/002

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: Fnysz: E-001288/2015


    2024Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum