SZC logo

Kecskeméti SZC

OM kód: 203041/002 | 6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

Intézmény logo

Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. jan. 22.


RG

    Felhőszolgáltatónál járt a 9.b osztály

    Kedves Diákok, Szülők és Érdeklődők!

    Felhőszolgáltatónál járt a 9.b osztály

    Az informatikai világ izgalmas és dinamikus területén jártunk legutóbb az iskolánkkal egy informatikai cég szakmai látogatásán keresztül. Az Aruba.it magyar leányvállalatának, a Blazearts Kft-nek köszönhetően betekintést nyertünk a modern technológia és informatikai megoldások világába.

    A látogatást a cég elkötelezett dolgozója, Látos Sándor fogadta, aki bemutatta a cég történetét, működését és szakmai tevékenységét. Örömmel tölt el, hogy Ő is a mi iskolánkban végzett gazdasági informatikusként néhány évvel ezelőtt, majd Kecskeméten a főiskolai tanulmányait szintén Mérnök informatikusként végezte el. 

    A Blazearts Kft egy olyan vállalat, amely számos informatikai szolgáltatást kínál, beleértve a Domain regisztráció, webtárhely és e-mail szolgáltatás, felhő szolgáltatások ès dedikált szerver szolgáltatás.

    A látogatás során diákjaink lehetőséget kaptak arra, hogy megismerjék az informatikai vállalkozás mindennapi működését, valamint részesei lehessenek azoknak a folyamatoknak, amelyek az online világban zajlanak. A cég munkatársai készségesen osztották meg tudásukat és tapasztalataikat, valamint válaszoltak a diákok kérdéseire.

    A modern technológia térhódításával az ilyen látogatásoknak kiemelkedő szerepük van abban, hogy a diákok megismerjék és megértsék az informatikai világ változatos területeit. A Blazearts Kft által nyújtott tapasztalatok tovább bővítik diákjaink ismereti körét és segítenek nekik eligazodni a digitális kor kihívásaiban.

    Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Blazearts Kft csapatának a kedves fogadtatásért és a lehetőségért, hogy részesei lehettünk mindannak a szaktudásnak és innovációnak, amelyekkel nap mint nap találkoznak.

    Az iskolánk mindig elkötelezett az iránt, hogy diákjaink számára minél szélesebb perspektívát és szakmai lehetőségeket kínáljon. Reméljük, hogy ez a látogatás hozzájárul ahhoz, hogy még több diákunk számára válik világossá: a jövő a technológiaé, és a lehetőségek szinte végtelenek!

    További izgalmas és sikeres szakmai látogatásokra és tapasztalatszerzésre buzdítunk minden diákunkat!

    Üdvözlettel,

    Szécsi Attila, osztályfőnök és szakmai oktató

     

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Kalocsai börtönben jártunk

    Kalocsai börtönben jártunk

    Az egybefüggő szakmai gyakorlat lezárásaként a 11.a rendészeti technikus osztály 2024.06.24.-én látogatást tett a Kalocsai Fegyház és Börtön BV Intézetben.

    2024. jún. 25.


    RG

    Diáknap a Virághban

    Diáknap a Virághban

    A Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum Diákönkormányzata Diáknapot szervezett 2024. június 13.-ára a Miklóssy János Sportközpontba. Remek időjárás és változatos programok várták a tanulókat.

    2024. jún. 20.


    VG

    Színek hete osztályok közötti kihívásunk a Virághban

    Színek hete osztályok közötti kihívásunk a Virághban

    A színek számtalan módon vannak jelen az életünkben. Szabad szemmel legalább 2000 különböző árnyalatot vagyunk képesek érzékelni. Mivel a világot leginkább a látásunkkal érzékeljük, a színek használatával jól ki tudjuk fejezni önmagunkat.

    2024. jún. 20.


    VG


    Partnereink

    SZC logo

    Kecskeméti SZC


    Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

    6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

    Telefon: 76/550-180

    E-mail: viragh(kukac)kecskemetiszc.hu

    OM azonosító: 203041/002

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: Fnysz: E-001288/2015


    2024Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum