SZC logo

Kecskeméti SZC

OM kód: 203041/002 | 6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

Intézmény logo

Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. jan. 22.


RG

  Felhőszolgáltatónál járt a 9.b osztály

  Kedves Diákok, Szülők és Érdeklődők!

  Felhőszolgáltatónál járt a 9.b osztály

  Az informatikai világ izgalmas és dinamikus területén jártunk legutóbb az iskolánkkal egy informatikai cég szakmai látogatásán keresztül. Az Aruba.it magyar leányvállalatának, a Blazearts Kft-nek köszönhetően betekintést nyertünk a modern technológia és informatikai megoldások világába.

  A látogatást a cég elkötelezett dolgozója, Látos Sándor fogadta, aki bemutatta a cég történetét, működését és szakmai tevékenységét. Örömmel tölt el, hogy Ő is a mi iskolánkban végzett gazdasági informatikusként néhány évvel ezelőtt, majd Kecskeméten a főiskolai tanulmányait szintén Mérnök informatikusként végezte el. 

  A Blazearts Kft egy olyan vállalat, amely számos informatikai szolgáltatást kínál, beleértve a Domain regisztráció, webtárhely és e-mail szolgáltatás, felhő szolgáltatások ès dedikált szerver szolgáltatás.

  A látogatás során diákjaink lehetőséget kaptak arra, hogy megismerjék az informatikai vállalkozás mindennapi működését, valamint részesei lehessenek azoknak a folyamatoknak, amelyek az online világban zajlanak. A cég munkatársai készségesen osztották meg tudásukat és tapasztalataikat, valamint válaszoltak a diákok kérdéseire.

  A modern technológia térhódításával az ilyen látogatásoknak kiemelkedő szerepük van abban, hogy a diákok megismerjék és megértsék az informatikai világ változatos területeit. A Blazearts Kft által nyújtott tapasztalatok tovább bővítik diákjaink ismereti körét és segítenek nekik eligazodni a digitális kor kihívásaiban.

  Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Blazearts Kft csapatának a kedves fogadtatásért és a lehetőségért, hogy részesei lehettünk mindannak a szaktudásnak és innovációnak, amelyekkel nap mint nap találkoznak.

  Az iskolánk mindig elkötelezett az iránt, hogy diákjaink számára minél szélesebb perspektívát és szakmai lehetőségeket kínáljon. Reméljük, hogy ez a látogatás hozzájárul ahhoz, hogy még több diákunk számára válik világossá: a jövő a technológiaé, és a lehetőségek szinte végtelenek!

  További izgalmas és sikeres szakmai látogatásokra és tapasztalatszerzésre buzdítunk minden diákunkat!

  Üdvözlettel,

  Szécsi Attila, osztályfőnök és szakmai oktató

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  "Versmondó járdát" készítettünk

  "Versmondó járdát" készítettünk

  A Magyar Költészet Napját 60 éve József Attila születésnapján, minden év április 11-én ünnepeljük.

  2024. ápr. 11.


  RG

  Vajdaságba utaztak tanulóink Erasmus+ program keretében

  Vajdaságba utaztak tanulóink Erasmus+ program keretében

  A Kecskeméti Szakképzési Centrum Erasmus+ mobilitási programjának köszönhetően 2024.04.07- én délután a Vajdaság területére Szerbiába (Ada) utazhattak

  2024. ápr. 6.


  VG

  12. évfolyamos rendész tanulóink pályaválasztási előadást tartottak

  12. évfolyamos rendész tanulóink pályaválasztási előadást tartottak

  A Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum 12. évfolyamos rendész tanulói pályaválasztási előadást tartottak 2024.03.27- én Tatárszentgyörgyön az általános iskolában.

  2024. márc. 27.


  VG


  Partnereink

  SZC logo

  Kecskeméti SZC


  Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum

  6090 Kunszentmiklós, Apostol P. u. 2-6.

  Telefon: 76/550-180

  E-mail: viragh(kukac)kecskemetiszc.hu

  OM azonosító: 203041/002

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: Fnysz: E-001288/2015


  2024Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum